ozadje domače strani

Naše podjetje je imelo izjemno izkušnjo s sodelovanjem na 10. mednarodnem sejmu magnezijevih materialov China Liaoning Dashiqiao.

2023-09-26 13:54

Naše podjetje je imelo izjemno izkušnjo s sodelovanjem na 10. mednarodnem sejmu magnezijevih materialov China Liaoning Dashiqiao. Dogodek je privabil številne domače stranke, ki so obiskale našo stojnico, da bi izmenjale ideje in postavile povpraševanja. Poleg tega smo prejeli tudi precejšnje število mednarodnih trgovcev in potencialnih kupcev, ki so pokazali veliko zanimanje za naše izdelke, kot sta svetlo žgani magnezijev prah in taljeni magnezijev oksid, in so celo zahtevali informacije o cenah.


Interakcije s temi obiskovalci so bile zelo produktivne, saj so izrazili pripravljenost obiskati naše podjetje za nadaljnje pogovore in pogajanja. Ta stopnja navdušenja tako domačih kot mednarodnih udeležencev je bila resnično spodbudna.


Sodelovanje na tej razstavi je bilo za nas neizmerno koristno doživetje. Svoje izdelke smo lahko predstavili širokemu krogu potencialnih kupcev in vzpostavili dragocene povezave znotraj industrije. Pozitivne povratne informacije in povpraševanja, prejeta med dogodkom, so še dodatno utrdila naše zaupanje v kakovost in tržni potencial naše ponudbe.


Ob zaključku razstave lahko s ponosom rečemo, da je bil za nas popoln zaključek. Hvaležni smo za priložnosti, ki smo jih ponudili med dogodkom, in se veselimo vzpostavljanja trajnih partnerstev s strankami, ki smo jih srečali.

fused magnesia

CCM


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required