ozadje domače strani

Kakšno vlogo ima taljeni magnezij v procesu uporabe

2023-10-18 10:06

Kakšno vlogo ima taljeni magnezij v procesu uporabe

Beseda taljeni magnezij je morda v našem vsakdanjem življenju razmeroma neznana, toda pri proizvodnji naših vsakodnevnih izdelkov lahko uporabljamo taljeni magnezij, ki je zelo dober ognjevzdržni material. Nato vam na kratko predstavimo, kaj je taljeni magnezijev oksid, kakšna uporaba je edinstvena, sledite nam, da vidite. 96 taljeni magnezij

Taljeni magnezij se nanaša na uporabo visokotemperaturne obdelave, magnezij in drugi magnezijevi materiali so postali splošni izraz za sintrane izdelke. Magnezit, proizveden z naravnim magnezitom, se imenuje enostopenjski ali dvostopenjski kalcinacijski sintrani magnezit, ki je kalciniran v jaškovi peči, rotacijski peči in drugi visokotemperaturni opremi; Magnezit se imenuje električni taljeni magnezit po taljenju in hlajenju v elektroobločni peči. D v morski vodi izvlečka magnezita se imenuje magnezijev oksid morske vode. Taljeni magnezij je zelo uporaben ognjevarni material, ki se uporablja predvsem pri proizvodnji številnih vrst magnezitnih opek, magnezijevih aluminijastih opek, materialov za nabijanje in nabojev. Več je nečistoč, ki se uporabljajo za polaganje dna jeklenih peči.

Izdelan je iz naravnega super magnezita s flotacijskim čiščenjem, lahkim žganjem, finim mletjem, stiskalno kroglo in kalcinacijo v zelo visokotemperaturni oljni jaščni peči. Je odličen material za izdelavo opeke in ognjevarnih materialov.


Material taljenega magnezijevega oksida srednjega razreda je MgO, ki je kalciniran s stiskanjem kroglice in visokotemperaturno jaškovno pečjo, vsebnost magnezija pa je 97 %. Izdelek ima odlično stopnjo sintranja in odlične kristalizacijske lastnosti. Je visokokakovosten material za proizvodnjo ognjevzdržnih izdelkov srednjega razreda magnezijevega oksida.

Taljeni magnezij se izdela s taljenjem izbranega naravnega magnezija stopnje A v elektroobločni peči ali z rahlim sežiganjem delcev Mg. Izdelek ima prednosti visoke čistosti, velike velikosti delcev, fine strukture, močne odpornosti na žlindro in odlične toplotne stabilnosti. Je nekakšen visokokakovosten visokotemperaturni izolacijski material. Je tudi pomemben material za proizvodnjo visokokakovostnih magnezitnih opek, magnezitnih karbonskih opek in brezobličnih ognjevzdržnih materialov.

Če povzamemo, vam ponujamo kratek uvod v taljeni magnezijev oksid, ali imate določeno razumevanje taljenega magnezijevega oksida? Kakovost taljenega magnezijevega oksida, ki ga prodaja naše podjetje, mora biti zagotovljena. Če imate v bližnji prihodnosti povpraševanje po taljenem magnezijevem oksidu, vas lahko kadar koli pokličete za nasvet. Naše splošno osebje vam iskreno služi.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required