ozadje domače strani

Stranke iz Slovaške in Poljske obiščejo našo proizvodno linijo Magneisa in CCM

2023-12-14 11:40

Obisk naše tovarne: stranke iz Slovaške in Poljske

Na hladen dan smo z veseljem pozdravili naše cenjene stranke iz Slovaške in Poljske v naši tovarni. Namen njihovega obiska je bil raziskati naše skladišče za taljeni magnezijev oksid 97 in 98 ter opazovati proizvodni proces našega svetlobno žganega prahu v lebdeči peči v proizvodni delavnici in oddelku za pakiranje. Dodatno so si ogledali celoten tovarniški prostor.

Kljub mrzlemu vremenu je bilo razpoloženje vseh dobro, ko smo se podali na to razburljivo potovanje. Obisk se je začel s podrobno razlago našega skladišča, kjer so naše stranke imele priložnost opazovati postopke skladiščenja in kontrole kakovosti za 97 in 98 taljeni magnezijev oksid. Navdušeni so bili nad natančnostjo in učinkovitostjo našega sistema za upravljanje zalog.

Nato smo nadaljevali do proizvodne delavnice, kjer izdelujejo naš svetlo žgani prah v lebdeči peči. Naše stranke so bile navdušene nad napredno tehnologijo in najsodobnejšo opremo v proizvodnem procesu. Opazovali so celotno proizvodno linijo, od priprave surovin do končne faze pakiranja. Visoka stopnja natančnosti in pozornosti do detajlov sta na naše goste pustila trajen vtis.

Po proizvodni delavnici smo kupce vodili do pakirnega oddelka. Tu so bili priča skrbnemu pakiranju in označevanju naših izdelkov, kar zagotavlja njihov varen prevoz in dostavo strankam po vsem svetu. Naši gostje so dobro sprejeli naš poudarek na zagotavljanju kakovosti v celotnem procesu pakiranja.

Poleg ogleda tovarne smo kupce popeljali tudi po celotnem tovarniškem prostoru. Iz prve roke so si lahko ogledali različne oddelke in objekte, ki prispevajo k naši proizvodnji in delovanju. Obisk jim je omogočil celovito razumevanje zmožnosti in zavezanosti k odličnosti našega podjetja.

Za zaključek tega nepozabnega dne smo naše stranke povabili v tovarniško kavarno, kjer

fused magnesia

97 fused magnesia

98 fused magnesia


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required