ozadje domače strani

2022-2028 Global in Kitajska sta združila status trga magnezijevega oksida in prihodnji razvojni trend

2023-12-04 09:32

Po statističnih podatkih in napovedih QYR je svetovna prodaja na trgu z zlitim magnezijem leta 2021 dosegla 270 milijonov dolarjev, leta 2028 pa naj bi dosegla 400 milijonov dolarjev s skupno letno stopnjo rasti (CAGR) 5,8 % (2022–2028). Na regionalni ravni se je kitajski trg v zadnjih nekaj letih hitro spremenil, z velikostjo trga 1 milijon dolarjev leta 2021, kar predstavlja približno % svetovnega trga, in naj bi dosegel 1 milijon dolarjev leta 2028, ko bo svetovni delež doseči %.

Evropa je trg taljenega magnezijevega oksida, ki predstavlja približno 50 % tržnega deleža, sledi ji Severna Amerika, ki predstavlja približno 21 % tržnega deleža.

To poročilo preučuje proizvodno zmogljivost, obseg proizvodnje, obseg prodaje, cene in prihodnje trende cen taljenega magnezijevega oksida na svetovnem in kitajskem trgu. Osredotočite se na analizo glavnih proizvajalcev na svetovnem in kitajskem trgu značilnosti izdelkov, specifikacije izdelkov, cene, obseg prodaje, prihodke od prodaje in tržni delež večjih proizvajalcev na svetovnem in kitajskem trgu. Zgodovinski podatki so od leta 2017 do 2021, podatki napovedi pa od leta 2022 do 2028.

Oktobra se je zaradi omejene proizvodnje industrije električnega taljenega magnezija cena izdelkov iz električnega taljenega magnezija močno povečala. Mesečno povečanje za 95,5 % ali več izdelkov je bilo 13,33 %; Mesečno povečanje za 96,5 % ali več izdelkov je bilo 16,98 %; Več kot 97,5-odstotni izdelki so se v enem mesecu zvišali za 20 % in izdelki so skoraj pokazali vzorec neprekinjenega naraščanja.

Decembra je bila splošna proizvodna situacija industrije taljenega magnezija normalna, vpliv varstva okolja in dejavnikov moči je postopoma oslabel, cenovni trend je bil šibak, tržno delovanje pa je bilo predvsem v stanju konsolidacije šoka.

Razume se, da ima prilagoditev cen električne energije v decembru manjši vpliv na proizvodne stroške izdelkov iz taljenega magnezijevega oksida, kot je bilo pričakovano. Trenutno pri izdelkih iz taljenega magnezijevega oksida obstajajo določene razlike med kotacijo podjetij in transakcijsko ceno se je mogoče pogajati.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required