ozadje domače strani

Kakšna je uporaba magnezija DBM?

2023-10-31 21:30

Kakšna je uporaba magnezijevega oksida?

Razdeljen na tri kategorije sintranega magnezija, rahlo žganega magnezija, taljenega magnezija. 96 taljeni magnezij

Magnezij je ena najpomembnejših surovin za ognjevzdržne materiale.

Uporablja se za izdelavo vseh vrst magnezitne opeke, magnezijeve aluminijeve opeke, materiala za nabijanje, materiala za popravilo in tako naprej.

Vsebuje več nečistoč, ki se uporablja za polaganje dna jeklarske peči.

Svetlo žgan magnezijev prah je upogibni, odporni na pritisk, visoko trdni, plinsko trdi, želirni material, ki se pogosto uporablja v nacionalni obrambi, medicini, kemični industriji, izdelavi papirja, ladjedelništvu in drugih industrijah. V industriji gradbenih materialov so lahko izdelani iz plošč za pnevmatike, ivernih plošč, izolacijskih stebrov, ograj, umetnega marmorja, azbestnih ploščic, navadnih ploščic, stenskih plošč, podlage. Z napredkom znanosti in tehnologije se svetlobno žgani magnezijev prah bolj uporablja, lahko izdeluje civilne izdelke, škatle za pakiranje težkih in težkih strojev, spodnje nosilce embalaže, visokotemperaturne ognjevzdržne materiale, lahko tudi naredi lepo in velikodušno sijajno močno pohištvo, v strojno industrijo je mogoče uliti modele.

Taljeni magnezij je narejen s taljenjem posebnega naravnega magnezita stopnje A ali svetlo žganih magnezijevih delcev visoke čistosti v elektroobločni peči. Izdelek ima visoko čistost, velike kristalne delce, gosto strukturo, močan material, odporen na žlindro, dobro stabilnost pri toplotnem šoku, je odličen visokotemperaturni električni izolacijski material, pa tudi proizvodnja visokokakovostne magnezijeve opeke, magnezijeve ogljikove opeke in amorfnega ognjevzdržnega materiala pomembne surovine.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required