ozadje domače strani

Cena taljenega magnezijevega oksida se stabilizira in izvozni trg postaja boljši

2024-01-11 09:15

V zadnjem času se je domači trg magnezijevega oksida postopoma stabiliziral, mednarodni izvozni trg pa se je postopoma izboljšal. Zaradi vpliva epidemije je bila v prvi polovici leta močno prizadeta, ne glede na to, ali je domača ali čezmorska, ne glede na to, ali gre za makroekonomsko industrijo ali industrijo magnezija, kar je povzročilo težave pri prodaji na domačem trgu, ovire pri izvozni prodaji, vendar industrija magnezija je vztrajal in trdo delal, zdaj pa je domača epidemija učinkovito nadzorovana, tuji trgi si postopoma okrevajo, obstaja upanje za spoštovanje. 98 taljeni magnezij

Glede na raziskave trga podjetja z magnezijevim oksidom, ki so prej ustavila proizvodnjo in zmanjšala proizvodnjo, še vedno niso popolnoma obnovljena, povpraševanje na domačem trgu je omejeno, nekatera jeklarska podjetja na nižji stopnji pa so v prestrukturiranju sredstev; Tržne zaloge srednjega magnezijevega oksida, magnezijevega oksida visoke čistosti in dveh kalcijevih taljenih magnezijev oksidov so se zmanjšale, medtem ko so zaloge težko žganega magnezijevega oksida še vedno velike, proizvodnja navadnega taljenega magnezijevega oksida pa je še vedno veliko višja od obsega prodaje. Skok cene še vedno obstaja na trgu. Prekomerno rudarjenje magnezita, presežne zmogljivosti, resno neravnovesje med ponudbo in povpraševanjem na trgu magnezita itd., so bili vedno problem, s katerim se sooča celotna industrija, vendar ga je težko rešiti, po letih prizadevanj vlade in podjetij se je izboljšal, vendar ga je težko popolnoma rešiti.

Kot pravijo v družbi, se tuji trg v zadnjem času počuti bolje, obseg izvoza je nekoliko večji kot prej, cena pa relativno stabilna.

Julija in avgusta je vreme v Liaoningu vroče, vendar vročina na trgu magnezija ni tako navdušena kot vreme, skupaj s pomanjkanjem povpraševanja, navdušenje vseh ni veliko. V prvi polovici leta je vpliv epidemije oslabil izvoz magnezija. V drugi polovici leta, če bo mogoče učinkovito obvladovati epidemične razmere v tujini, obstaja možnost zapolnitve izvoznega trga. Skupaj bomo delali, se tega držali in se skupaj veselili!

98 fused magnesia

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required