ozadje domače strani

Še 11 dni do odprtja 10. Kitajske liaoning (Yingkou, Dashiqiao) mednarodne razstave magnezijevih materialov

2023-09-16 09:26

14. julija je v Shenyangu potekalo prvo usklajevalno srečanje organizacijskega odbora 10. kitajskega Liaoning (Yingkou·Dashiqiao) International Magnesium Materials Expo. Na srečanju je bilo napovedano, da bo 10. Kitajska Liaoning (Yingkou·Dashiqiao) International Magnesium Materials Expo, skrajšano Magnesium Expo, potekala od 22. do 24. septembra 2023 v Dashiqiao, Yingkou, provinca Liaoning. China Liaoning International Magnesium Materials Expo je mednarodna strokovna razstava industrije magnezijevih materialov, ki jo je ustvaril nekdanji Liaoningov urad za magnezij. Ustanovljeno je bilo leta 2004 v Shenyangu v Liaoningu in je uspešno izvedlo 9 sej. Predstavilo se je več kot 1600 razstavljavcev, vključno z več kot 80 znanimi tujimi podjetji, in skoraj 150.000 obiskovalcev, vključno s 60, 000 strokovnjakov in več kot tisoč tujih obiskovalcev. Magnesium Expo je postal strokovni dogodek s pomembnim vplivom na področju magnezijevih materialov doma in v tujini, ki zajema različne oblike, kot so razstave, trgovina, tehnični seminarji in izmenjave talentov.


Ta Magnesium Expo gosti Liaoning provincial National New Raw Materials Construction Engineering Center, ljudska vlada mesta Yingkou in Liaoning Non-Metallic Mining Industry Association, z močno podporo province Liaoning Department of Industry and Information Technology in Oddelek za naravne vire province Liaoning. Prejel je tudi močno pomoč industrijskih organizacij, kot so China Refractories Association, China Non-Metallic Mining Industry Association in China Anorganic Salt Industry Association. Ta Magnesium Expo bo predstavil naslednje značilnosti:


Tržno usmerjeno delovanje, inovativen način razstave: Ta Magnesium Expo je prešel iz delovanja, ki ga vodi vlada, na tržno usmerjeno delovanje, pri čemer je Združenju nekovinske rudarske industrije Liaoning zaupano izvajanje posebnih nalog. S ciljno usmerjeno promocijo naložb, promocijo naložb na spletni platformi, promocijo naložb konference in promocijo naložb sodelovanja si bomo prizadevali doseči popolno pokritost industrije magnezijevih materialov.


S sedežem v Liaoningu: industrija magnezija, zlasti industrija magnezita, je ugoden vir v Liaoningu. Ta razstava bo potekala v Dashiqiao, znanem kot"Magnezijevo glavno mesto Kitajske,"z namenom predstavitve najnovejših dosežkov industrije magnezita, vodenja transformacije in nadgradnje industrije magnezita ter spodbujanja kakovostnega razvoja industrije magnezija.


Mednarodna usmerjenost: znana domača in tuja podjetja, vključno s tistimi izven industrije magnezijevih materialov, bodo povabljena kot ključni razstavljavci, da bi povečali delež domačih podjetij na zgornjem in nižjem nivoju, ki sodelujejo na razstavi in ​​konferenci. Razstavo in konferenco bodo podprla domača združenja ognjevzdržnih materialov, gradbenih materialov, kemične in metalurške industrije.


Krepitev dobavne verige: kot odgovor na pomanjkljivosti industrije magnezita v Liaoningu si bomo prizadevali pritegniti vrhunske ognjevzdržne izdelke iz magnezijevega oksida, magnezijeve kemikalije, magnezijeve gradbene materiale in magnezijeve zlitine k sodelovanju na razstavi, s poudarkom na prikazu magnezija izdelki iz kemičnih in magnezijevih gradbenih materialov ter nove tehnologije ter pomoč pri krepitvi in ​​dopolnitvi dobavne verige industrije magnezita.


Obravnavanje vprašanj: Na podlagi nujnih vprašanj v industriji magnezija bo izpostavljena najnovejša oprema za varstvo okolja in varčevanje z energijo ter nove tehnologije peči, promovirane in spodbujane pa bodo praktične tehnologije in najnovejši rezultati raziskav v industriji magnezijevih materialov.


Poudarjeni dosežki: Prizadevali si bomo za povabilo nadaljnjih strank, centralnih podjetij in velikih podjetij v državni lasti, sodelovanje pri integraciji virov, privabljanje naložb, vodenje poslovnih povezav, krepitev medsebojnega zaupanja, pomoč podjetjem pri reševanju finančnih težav in podpora razvoju lokalnih industrija magnezita.


Bogate in raznolike dejavnosti: med tem Magnesium Expo bodo potekali štirje poddogodki, vključno z"Razstava dosežkov razvoja industrije magnezita Liaoning," "Konferenca akademske izmenjave industrije magnezijevih materialov," "Konferenca akademske izmenjave magnezijevih gradbenih materialov in magnezijeve kemične industrije,"in"Dejavnosti, povezane z izmenjavo znanstvenih in tehnoloških dosežkov ter spodbujanjem naložb."Vabljeni domači in tuji strokovnjaki in znanstveniki, ki bodo poglobljeno razpravljali o perečih temah in perečih vprašanjih, povezanih z razvojem industrije magnezijevih ognjevzdržnih materialov, transformacijo in nadgradnjo industrije magnezita, interpretacijo politike varstva okolja, inteligentno proizvodnjo. , vrh ogljika in ogljična nevtralnost ter smer in pot preoblikovanja in nadgradnje industrije magnezita. Da bi podprli preoblikovanje industrije magnezita in spodbudili več mladih znanstvenikov k izvajanju raziskav na področju magnezijevih gradbenih materialov in magnezijeve kemične industrije,


Problemsko usmerjen pristop, poudarjanje dosežkov: Ta Magnesium Expo bo potekal v Dashiqiau, znanem kot"Magnezijeva prestolnica Kitajske."Konferenčni dogovori, vključno z akademskimi izmenjavami, izmenjavami tehnoloških projektov in spodbujanjem naložb, bodo tesno osredotočeni na potrebe lokalnih oblasti in podjetij, s poudarkom na tem, kaj podjetja mislijo in kaj nujno potrebujejo. Med konferenco bodo potekale dejavnosti spodbujanja naložb s strani vlad glavnih proizvodnih območij, ki bodo tesno ustrezale potrebam podjetij in služile njihovemu razvoju. Kombinacija vladnih smernic, razvoja podjetij, prikazovanja dosežkov in izmenjave tehnologije izdelkov si bo prizadevala za doseganje gospodarskih in družbenih koristi ter spodbujala močan lokalni gospodarski razvoj.


Lahko se predvideva, da bo Dashiqiao, mesto z značilnostmi virov, to prevzelo"Magnesium Expo"kot priložnost za poglobitev izmenjav in sodelovanja z ustreznimi področji doma in v tujini, nenehno spodbujanje razvoja in uporabe izdelkov in tehnologij novih materialov iz magnezija ter dajanje novih prispevkov k visokokakovostnemu razvoju industrije magnezita v provinci Liaoning!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required